tamara vulović nega lica i tela

Top 5 proizvoda za negu lica i tela

Ženama je prosto urođeno da brinu i neguju sebi, da se mackaju, da uživaju u negi lica i tela, da budu sve lepša i bolja verzija sebe ili bar većini nas.

Zato mi želimo da vam kažemo šta je to što nama odgovara i koji su to proizvodi koje mi volimo da koristimo za negu našeg lica i tela, a kvalitet plus cena daju pristupačnost svima.

Za početak želimo da vam otkrijemo sjajnu aplikaciju koja vam svaki proizvod oceni od 0-20 na osnovu kvalitetetnih i štetnih sadrzaja – njen naziv je ‘INCI Beauty’ i dostupna je na playstory.

Tako da i sami možete da procenite šta je to dobro za vašu kozi a šta nije.

Svakako će vas naterati da se u Dm-u ili Liliy drogerijama zadrzite dodatnih pola sata proveravajući proizvode, bar je to bio slučaj sa nama kada smo je otkrile.

Top 5 proizvoda za lice i telo

  1. Biologique recherche i njihov Losion P50 ili P50W – on se pokazao kao jako efikasan i dobar proizvod, lice vam se isčisti i pore vam se smanje. Cene su od 3000din sve zavisi od veličine bočice.

  2. Drugi brend koji se nama pokazao kao jako dobar je “The Body Shop” čije proizvode danas imamo da nađemo u TC. Od njih možemo da vam preporučimo sjajan serum za lice kao i kreme sa vitaminom C i E. Njihove cene nisu jake kao kod BR, a uvek možete pratiti sviženja kako biste sebi kupili i više njihovih proizvoda.

  3. Sledeći brend koji je sjajan je “Weleda” – Ovaj brend ima sjajne ocene na gore pomenutoj aplikaciji i njihove kreme su izuzetno hidratantne. Nama se najbolje pokazala krema u svetlo zelenom pakovanju “Skin Food Lighta”.
  4. “Biona Skin care” i njihova krema “Revive” – dale  bismo joj ocenu 7 jer je jako prijatna krema za sve tipove kože.
  5. Poslednji brend koji bismo izdvojile je “Clinique” i sjajno su nam se pokazale njihove dve kreme a to su “Miosture Surge” (prva 72h auto-rehydratant gel cream i 100h aloe vera bio-ferment tehnology.)

Navodimo i par proizvoda koji se tiču nege tela:

Prvi je “Mixa” proizvodi za telo kojibsu nam se za sada pokazali kao izuzetno dobri.

I kao poslednji savet ako idete negde ‘preko’ obavezno probajte proizvode od  “Bath & Body Works”  kao i „Victoria’s secret“ prskalice i kreme za telo.

Drage naše nadamo se da sko vam otkrile neke nove proizvode koji će možda biti od velikog značaja za negu vašeg lica i tela. 

Xoxo,

Vaše TnT