Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Fitness Online Mentoring

Dragi članovi fitnes zajednice,

Imamo LEPE vesti za vas! Predstavljamo vam naš novi program – Online Mentoring. Ova inovativna platforma dizajnirana je s ciljem da vas podrži na putu ka zdravijem životnom stilu. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni vežbač, naš program je prilagođen svim nivoima.

8.490 рсд

Opis

Naš program je dizajniran da vas inspiriše, motiviše i pomogne vam da postignete najbolje rezultate u ostvarivanju vaših fitness ciljeva.

Šta možete očekivati od našeg programa:

1. Zdravi recepti: Sa preko 50 ukusnih i zdravih recepata, obezbeđujemo vam raznovrsne obroke.

2. Individualni razgovor putem Zoom-a: Pre nego što počnete sa programom, održaćemo sastanak putem Zoom-a kako bismo razgovarali o vašim specifičnim ciljevima, željama i eventualnim izazovima koje možete imati. Ovo nam pomaže da prilagodimo program vašim potrebama.

3. Mesečni program treninga: Dobijate detaljan program treninga prilagođen vašim ciljevima i fitness nivou. Sa 4 do 5 treninga nedeljno za 2 meseca, imaćete strukturu i podršku koja vam je potrebna za postizanje željenih rezultata.

4. Kontinuirana podrška: Niste sami u ovom putovanju! Naš tim je tu da vam pruži podršku, odgovori na pitanja i pomogne vam da ostanete fokusirani na svoje ciljeve.

Započnite svoje putovanje ka zdravlju i fit telu već danas. Kontaktirajte nas kako biste zakazali svoj prvi Zoom sastanak i krenuli ka postizanju svojih fitness ciljeva. Vaša transformacija počinje ovde!

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.