Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Vežbe za zadnjicu i gornji deo tela Game Changer

Ovaj program donosi 67 vežbi u 12 treninga tokom 12 nedelja koje će vam pomoći u dostizanju savršee figure. Fokus je na zadnjici i gornjem delu tela.

3.510 рсд

Opis

U Game Changer programu čeka vas 67 vežbi raspoređenih u 12 programa. Program traje 12 nedelja i cilj je da vaše telo dovedete do savršenstva. Fokusiramo se na zadnjicu, ali imamo i 2 dana treninga gde ćemo raditi i gornji deo tela sa akcentom na stomak.

Prvih 6 nedelja radimo po 3 serije vežbi po 12-15 ponavljanja, a od 7. po 4 serije po 8-10 ponavljanja. Zašto? Jer ćemo povećavati kilograme i samim tim smanjujemo broj ponavljanja kako bi se fokusirali na rast mišića! Drugih 6 nedelja takođe malo i menjamo vežbe. Opterećenje prilagodite sebi!

Prve nedelje testirajte sebe a od 2. nedelje krenite lagano da povećavate kilažu bar kada su vežbe za zadnjicu u pitanju! Jer tu smo da vidimo promene i postignemo maksimalne rezultate!

Uz kupljeni Game Changer program dobijate i PDF priručnike sa planom treninga i savetima za ishranu.

U sklopu PDF priručnika moći ćete da vidite nedeljni plan treninga sa detaljnim opisima vežbi, koji će vam, upotpunjeni video snimcima, na kristalno jasan način pokazati ispravnu formu vežbi.

PDF priručnik sa savetima za ishranu donosi spisak namirnica koje treba unositi i koje treba izgebavati, kao i kalkulator kalorija koji će vam, zajedno sa treningom, pomoći da dostignete svoj cilj.

Kao bonus dobijate i još dva videa sa vežbama za trbušnjake – jedan od 5 i jedan od 10 minuta. Ove vežbe možete raditi zajedno sa nama. Pogledajte šta vas sve očekuje u našem Gym programu Game Changer.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.