Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Trening za celo telo – Dream Body

Dream Body je trening program u kome je akcenat stavljen na celo telo. Program traje 12 nedelja, sadrži 12 različitih treninga i ukupni broj vežbi u programu je 78.

3.510 рсд

Opis

Dream Body program namenjen je svima koji žele svoje telo da dovedu do savršenstva. Kupovinom ovog programa dobijate pristup 78 vežbi, odnosno, video snimaka vežbi da biste mogli da vidite kako se one pravilno izvode. Takođe, dobijate i PDF dokument sa preciznim upustvom kako da raspodelite treninge.

Program je podeljen na 12 različitih treninga u 12 nedelja. Fokus je stavljen na celo telo, ali biće i dana kada je u fokusu više jedna grupa mišića. Na primer: utorkom su ruke, srednom noge, itd… Program sadrži vežbe za ramena, vežbe za leđa, za noge, ruke (bicepse i tricepse). Fokus u tok programa kreće se od vežbi snage od vežbi izdržljivosti. Prilikom kreiranja ovog programa cilj nam je bio da nakon završenog programa osetite kao neko ko se pošteno namučio da bi došao do svog uspeha, ali koji je izuzetno zadovoljan rezultatom svog truda.

Kao bonus dobijate i 2 videa sa vežbama za trbušnjake (ABS challenge) u ukupnom trajanju od 15 minuta i te vežbe možete raditi zajedno sa nama u okviru videa. Takođe, dobijate i priručnik za ishranu.

Cena programa odnosi se na mesečnu pretplatu na našem sajtu.

Pogledajte šta vas sve očekuje u našem Gym programu Dream Body.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.