Tamara2Fitness Blog

fitness podrska, motivacija

10 fitness mitova

U svetu interneta i obilju informacija ljudi često veruju u sve što piše, od saveta o ishrani do pogrešnik predstava o vežbanju.  Mnoge informacije nisu potkrepljene

Pročitaj više »
tamara batković i tamara vulović

Fitness izazov za mesec april

Naši fitness izazovi imaju za cilj da vas motivišu da se pokrenete i postanete bolja i zdravija verzija sebe. Zato smo spremile za vas malo drugačiji izazov, ovaj put je fokus na zdravoj ishrani.

Pročitaj više »
tamara batković radi vežbu plank izdržaj

Fitness izazov za mesec mart

Naši fitnes izazovi imaju za cilj da vas morivišu da se pokrenete i postanete bolja i zdravija verzija sebe. Mart je mesec za jednu od najboljih vežbi za jačanje celog tela,a naročito stomaka “IZDRŽAJ” na više načina. Ovog puta radimo kombinaciju izdrźaja na vreme.

Pročitaj više »
tamara vulović izvodi preskače vijaču

Fitness izazov za mesec februar

Naši fitness izazovi imaju za cilj da vas motivišu da se pokrenete i postanete bolja i zdravija verzija sebe. Zato za mesec februar imamo sjajan cardio trening sa vijačom. Ipak treba da potrošimo sve ove kalorije u kojima smo preterivali i uživali u januaru! Za one koje ne znaju da preskaču vijaču idealno je vreme da naučite! Za početak možete se pretvarati da je preskačete ukoliko je nemate kod kuće! Zato hajde da počnemo ovaj izazov.

Pročitaj više »